Fitness

WAT IS FITNESS?

Met fitness train je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Fitness kent twee categorieën; Cardiotraining zorgt voor het opbouwen van uithoudingsvermogen en krachttraining voor het opbouwen van spiermassa. Een geweldige sport om jezelf fitter te voelen, gewicht te verliezen en bewust met je lichaam om te gaan!

Fitness wordt bij Only Friends gegeven in onze eigen prachtige fitnessruimte. Hier hebben wij veel verschillende soorten fitnessapparaten staan, die je kunt afstellen op jouw mogelijkheden. Fitness is voor iedereen geschikt.

Maandag 18.00 -20.00 uur, dinsdag 18.00 -20.00 uur,  woensdag 18.00 – 20.00 uur, donderdag 18.00 -20.00 uur en zondag 10.00 -12.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”