Only Friends Blindenvoetbal

WAT IS BLINDENVOETBAL?

Blindenvoetbal (ook wel; five-a-side football) is een van de grootste paralympische sporten. Het spel wordt gespeeld in teams van 5. De veldspelers krijgen allemaal een geblindeerde bril op, zodat de omstandigheden voor iedereen gelijk zijn. Er wordt gespeeld met een belletje in de bal. Hierdoor kunnen de spelers de positie van de bal horen. De keepers hebben geen visuele beperking en coachen hun medespelers.

Only Friends is de allereerste stichting met een blindenvoetbalteam. De sport kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Iedere woensdag tussen 18.00 -19.00 uur en zondag 11.00 – 12.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”