Judo

WAT IS JUDO?

Judo is een Japanse zelfverdedigingskunst die wereldwijd wordt beoefend. Een beoefenaar van judo heet een judoka. Judo is een stoere sport, waarbij je goed leert stoeien. Het is een sport van aanval en verdediging. Dit doen we natuurlijk wel volgens de regels! Judo is goed voor je coördinatie en je zelfvertrouwen.
Bij Only Friends wordt judo beoefend in onze eigen Dojo die speciaal voor deze sport is ingericht. Judo is geschikt voor iedereen.

Op woensdag tussen 18.00 – 19.20 uur (twee groepen van 40 minuten).

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”