Voetbal

WAT IS VOETBAL?

Voetbal is de populairste sport van Nederland. Niet gek, want het is een hele gezonde én gezellige sport. Je leert stap voor stap trucjes met de bal, je traptechniek wordt verbeterd en speciale oefeningen zorgen ervoor dat je een betere conditie krijgt. Ook is het bij Only Friends mogelijk om in team verband mee te doen aan de KNVB-competitie en… in een echt Ajax tenue! Diverse momenten in de week afhankelijk van leeftijd en niveau.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”