Atletiek

WAT IS ATLETIEK?

Atletiek bestaat al heel lang. Het is een van de oudste sporten. Het wordt ook wel ‘de moeder der sporten’ genoemd. Dit komt ook omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat. Atletiek beoefen je alleen of in groep (estafette). De sport wordt zowel op de weg, in het veld als op een atletiekbaan beoefend.

Bij Only Friends beoefenen we de vele kanten van atletiek; rennen, sprinten, verspringen, hordelopen, speerwerpen en nog veel meer. Iedere woensdag tussen 17.00 -18.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”