Only Friends Darts

WAT IS DARTS?

Darts/darten wordt gespeeld met drie pijltjes (darts) en een dartbord. Door de pijltjes op het dartbord te gooien behaal je punten. Het doel is om als eerste 501 punten uit te gooien.

Vroeger werd het spel vooral gespeeld in Engelse pubs. Sinds de successen van Raymond en Barneveld is darten ook populair in Nederland. Ook bij Only Friends zijn we in 2020 begonnen met darts. Het spel wordt gespeeld in een mooie en gezellige ruimte op het sportcomplex. Over darts wordt wel eens lacherig gedaan maar het vergt wel degelijk veel concentratie en lichamelijke inspanning. Iedere dinsdag tussen 18.00-21.00 uur (twee groepen).

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”