Kleutergym

WAT IS KLEUTERGYM?

Kleuters hebben plezier in bewegen. Elke dag ontdekken ze nieuwe dingen op een speelse manier. Bij Only Friends richten we ons op de fijne en de grove motorische ontwikkelingen en bewegingspatronen van kleuters met een beperking. Sport en spel zijn middelen die we bij kleutergym gebruiken om de motorische ontwikkeling van het kind te bevorderen. Kleutergym is op woensdag tussen 16.00-17.00 uur.

Gaat het goed en heeft uw kind veel plezier bij het sporten? Dan kan uw kind doorstromen naar een van onze andere sporten.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”