Watersport en Spel

WAT IS WATERSPORT EN SPEL?

Bij deze activiteit worden er baantjes gezwommen en ervaring opgedaan met allerlei vormen van sport en spel in het water. In overleg met elkaar kan er bijvoorbeeld naar waterpolo of waterbasketbal toegewerkt worden. Voor de duidelijkheid vermelden we dat dit geen zwemles is, maar een sport- en spel activiteit! Om het goed en veilig te organiseren hebben we de volgende regels opgesteld:
• Leden hoeven niet in bezit te zijn van een diploma, maar moeten zich wel kunnen redden in het water.
• Een lid zonder diploma mag een introducé uitnodigen om mee te doen.
• Deze introducé moet minimaal 16 jaar zijn en in bezit zijn van een zwemdiploma.
• Deze introducé kan meesporten, maar houdt ook toezicht.
• Er wordt een strakke zwembroek gedragen.
• Voor leden met gevoelige ogen adviseren wij een zwembril te dragen.

Iedere donderdag 17.15 – 19.15 uur (twee groepen)

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”