Stagebedrijf

Naast de 150 vrijwilligers leveren stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen een belangrijke bijdrage aan de (sport)begeleiding van de kinderen en jongeren met een beperking. Only Friends werkt vanaf de start van de sportclub in 2000 samen met stagiaires. Het ROC van Amsterdam is hofleverancier van MBO stagiaires.

ROC Banner Jan16 kleinOnze Dennis (Gebbink) vindt het belangrijk om stagiaires een leerzame en inspirerende stageplaats aan te bieden en ervaring op te laten doen met kinderen en jongeren met een beperking.
Jaarlijks zijn er 50 stageplaatsen voor de leerlingen van de MBO opleidingen Sport & Bewegen en Sport & Gezondheid van het ROC van Amsterdam. De stagiaires lopen gedurende het hele schooljaar stage en assisteren bij alle 24 verschillende sporten van Only Friends. Zowel bij de sporten als de afdelingen Only Friends Lifestyle; Older Friends (seniorensport), Friends at Home (naschoolse opvang), Friends in Shape (kinderen met overgewicht), Connecting Friends (gym voor speciaal onderwijs) zijn er stageplaatsen. Sportdagen en evenementen worden ook voor een deel georganiseerd en uitgevoerd door stagiaires.

Ook voor studenten van het CIOS, HvA en Inholland zijn prachtige stageplaatsen. Voor HBO studenten zijn er meeloop stages, projecten en afstudeeronderzoeken.

Onze stage coördinatoren is:
Marieke van Tol, marieke.vantol@onlyfriends.nl