Klimmen

WAT IS KLIMMEN?

Klimmen is een sportactiviteit waarbij je met handen, voeten of een ander lichaamsdeel steeds verder omhoog probeert te komen op een steile wand.
Klimmen vereist concentratie en beheersing van de lichamelijke motoriek. Bij deze sport worden grenzen verlegd op het gebied van zelfvertrouwen, samenwerken en vertrouwen in anderen.

Het klimmen kan gewoon in onze eigen sporthal. We hebben een prachtige klimwand. Het klimmen is onder begeleiding van professionele instructeurs, dus over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken! Zaterdag 13.00 – 15.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”