Kickboksen

WAT IS KICKBOKSEN?

Kickboksen kan het best beschreven worden als een combinatie van het traditionele boksen (stoten) en karate (trappen). Het is een vechtsport waarbij je zowel handen als benen mag gebruiken. Bij Only Friends wordt niet gevochten tegen elkaar, maar wordt er gestoot en getrapt tegen o.a. bokszakken. Met kickbokslessen ontwikkel je je conditie, kracht en coördinatie. Deze sport is erg goed voor je zelfvertrouwen. De kickbokstrainingen zijn fysiek zwaar, maar toch voor iedereen geschikt. Dinsdag 19.00 -20.00 uur, woensdag 15.00 -17.00 uur (twee groepen) en 19.00 -20.00 uur en zondag 9.00 -12.00 uur (drie groepen).

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”