Lidmaatschap

Heb je interesse om lid te worden van Only Friends? Super. Belangrijk is te weten dat je, als je dat wilt, een proefperiode van een maand hebt waarbij je zelfs meerdere sporten mag proberen. En dat is gratis! Maar direct lid worden kan natuurlijk ook. Welkom!

De contributie bij sportclub Only Friends kost € 120,00 per jaar (en voor dit bedrag mag je ook een tweede sport beoefenen). Wil je nog meer sporten doen? Dat kan! Per sport betaal je dan maar € 20 per jaar extra. Meer informatie over contributie/lidmaatschap klik op deze link.

Wordt het lastig om de contributie (en eventueel het kledingpakket) te betalen? Zoek dan contact met het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Zij bieden vaak uitkomst! Lees meer..

Kom je uit een andere gemeente of regio dan Amsterdam kijk dan op Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Wil je lid worden (of wil je eerst eens kijken of een proefperiode)? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen in ca. 2 à 3 weken contact met je op!

De voor- en achternamen van de sporter en die van de ouder of verzorger hebben we echt nodig. Dit geldt ook voor het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Het is prettig als je ook alle andere informatie wilt invullen, maar dit is niet verplicht.