Streetdance

WAT IS STREETDANCE?

Tijdens de lessen streetdance leer je leuke danspasjes, die worden gecombineerd met conditie- en stretchoefeningen. Natuurlijk met opzwepende muziek! Iedereen kan op zijn eigen niveau sportief dansen. Je bepaalt zelf welke oefeningen je doet en hoe intensief. Zittend op de grond of vanuit je rolstoel beweeg je mee: een goede manier om swingend te werken aan je conditie en coördinatie! Woensdag 15.00 -16.00 uur en donderdag 18.30 -19.30 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”