Sportkleding

Only Friends 210 is deze keuzeBij Sportclub Only Friends worden kinderen en jongeren op een voetstuk geplaatst en wordt rekening gehouden met de aanwezige beperkingen.

Wij zijn dan ook enorm trots op de samenwerking met USG (Unlimited Sports Group) met wie Only Friends een geweldige deal heeft gemaakt om onze leden te kunnen voorzien van prachtige tenues.

USG is leverancier van diverse merken sportkleding. In samenspraak met USG is ervoor gekozen om het geweldige merk Le Coq Sportif in te zetten voor Only Friends. Le Coq Sportif heeft een totaal eigen kledinglijn voor Only Friends ontworpen.

Logo Le Coq SportifHet pakket bestaat uit een trainingspak, korte broek, shirt, regenjack, kousen en een sporttas. Alles is voorzien van logo’s en naam van Only Friends. Het samengestelde kledingpakket heeft een winkelwaarde van € 200,-, maar is speciaal en alleen voor onze leden aan te schaffen voor € 120,-!

Wij vinden het erg fijn als elk lid van Sportclub Only Friends over een kledingpakket beschikt. Het is de bedoeling dat de kinderen en jongeren als eenheid professionaliteit uitstralen en daarom stellen wij het dragen van het Only Friends tenue zowel tijdens de training, als bij externe activiteiten op prijs.