Tafeltennis

WAT IS TAFELTENNIS?

Laagdrempelig en door iedereen te beoefenen: tafeltennis!

De tafeltennissport biedt met fun, wedstrijdsport en topsport een scala aan variaties waardoor eenieder zich kan ontwikkelen, zowel op fysiek als op sociaal gebied. Een belangrijke kern van deze sport is plezier en zelfvertrouwen.

Paratafeltennis is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, voor wie geldt dat hun beperking invloed heeft op hun spelniveau en/of tafeltennisbeleving. Het uitgangspunt is dat het aanbod aansluit bij de persoonlijke behoefte. Het kan vanaf elke leeftijd. Ook vanuit je rolstoel en met andere hulpmiddelen ben je van harte welkom. Iedere maandag tussen 17.00 – 18.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”