Word sponsor van Only Friends

Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten op hun thuisbasis; het Friendship Sports Centre!

Hoe gaat het nu?

Only Friends biedt nu 28 verschillende sporten en bijna 800 kinderen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over 250 vrijwilligers, 50 stagiaires en een aantal gerenommeerde ambassadeurs die sportclub Only Friends een warm hart toedraagt.

Sponsormogelijkheden

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Only Friends en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Only Friends kunt steunen!

  • Kies uit diverse sponsormogelijkheden (samen te bepalen onder het genot van een kop koffie) of
  • Laat uw bedrijfsactiviteit organiseren of
  • Vergader met uw team of bedrijf(-onderdeel) bij ons
  • Neem deel aan een fondsenwervend evenement of
  • Organiseer zelf een leuke fondsenwervende actie.

De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) en erkent ons daarmee als goed doel.

Aanmelden

Only Friends drijft op de kracht van vrijwilligers en dankt haar bestaan aan gulle sponsors. Voor meer informatie neemt u contact op via info@onlyfriends.nl, door het contactformulier hieronder in te vullen of door telefonisch contact met Johan van Streun op te nemen op nummer 06-53339550.