Hockey

WAT IS HOCKEY?

Hockey is een sport waarbij twee teams van elk elf spelers tegen elkaar spelen. Alle spelers hebben een hockeystick, die wordt gebruikt om de bal te bewegen. Een team scoort punten door de bal in het doel van de tegenpartij te spelen. Het team dat de meeste punten scoort wint.

Bij hockey leer je stap voor stap trucjes met de stick en de bal. Het verbetert je techniek en de oefeningen zorgen ervoor dat je behendigheid en een betere conditie krijgt. Only Friends kent ook rolstoelhockey.

Dinsdag 18.30 – 19.30 uur.

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”