Handboogschieten

WAT IS HANDBOOGSCHIETEN?

Handboogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de pijl en boog een wapen, tegenwoordig is het vooral een concentratiesport.
Zoals bij alle sporten van Only Friends staat plezier en veiligheid voorop. We hebben professionele instructeurs die het schieten met de handbogen begeleiden. Lekker bewegen en geconcentreerd bezig zijn met pijl en boog is het belangrijkste doel. Ook als je Olympisch niveau wilt bereiken, ben je van harte welkom!

Afhankelijk van je mogelijkheden schiet je met scherpe pijlen of pijlen met rubber doppen. Er wordt geschoten op verschillende leuke of serieuze doelen die dichtbij of ver weg staan. Zo maken we het voor iedereen veilig, leuk en uitdagend! Op donderdag tussen 19.00 – 21.00 uur (twee groepen).

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”