Handboogschieten

Ooit gedroomd van Robin Hood ? Heb jij altijd al een pijl willen splitsen, ook al heb je een beperking? Dan is Only Friends Handboogschieten echt iets voor jou!

De beste trainers van Nederland staan bij Only Friends! Supertrots zijn we, want bij ons krijg je les van Silvia Gerrits, Raymond Fontein en Reinier van Doornik! Samen geven zij iedere donderdagavond van 19:00 tot 21:00 les in het boogschieten.

We schieten op het Johan Cruijff Court op het Friendship Sports Centre. Als het in het najaar te koud en te donker wordt om buiten te schieten verhuizen we naar de sporthal.

Zoals bij alle sporten van Only Friends staat plezier en veiligheid voorop. Lekker bewegen en geconcentreerd bezig zijn met pijl en boog is het belangrijkste doel. Maar ook als je Olympisch niveau wilt bereiken ben je van harte welkom!

Afhankelijk van je mogelijkheden schiet je met scherpe pijlen of pijlen met rubber doppen op verschillende leuke of serieuze doelen die dichtbij of ver weg staan. Zo maken we het voor iedereen veilig, leuk en uitdagend!

Meer informatie over handboogschieten vind je op de websites van de Nederlandse Handboog Bond: www.handboogsport.nl en www.handboogbond.nl.

Trainingstijden:

  • donderdag 19:00 – 20:00
  • donderdag 20:00 – 21:00

Leeftijd vanaf 7 jaar