Honkbal

WAT IS HONKBAL?

Honkbal (in het Engels: baseball) is een team- en balsport. Honkbal hoort bij de meest gespeelde sporten ter wereld, dus ook bij Only Friends! Honkbal wordt gespeeld op een driehoekig veld met vier honken. Het spel bestaat uit twee teams van negen spelers. Het verdedigende team staat in het veld. Het aanvallende team is aan slag. Het doel van het aanvallende team is om alle vier de honken te passeren, voor de bal weer terug is bij het startpunt. Als dat lukt krijgt het aanvallende team een punt. Het verdedigende team moet voorkomen dat het andere team punten behaalt. Zij moeten ervoor zorgen dat de bal eerder terug is.

Bij Only Friends passen we de spelregels zo aan, dat het voor iedereen goed te spelen is! Donderdag 18.00 – 19.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”