Duiken

WAT IS DUIKEN?

We hebben het niet over duiken vanaf een startblok of een plank. Nee, bij Only Friends is duiken dan ook écht duiken. Met persluchtfles, loodgordel, wetsuit etc onderwater. En dat in ons eigen zwembad!
Tot halverwege de twintigste eeuw werd voornamelijk beroepsmatig gedoken, maar tegenwoordig is het ook een populaire sport. Duiken bestaat al eeuwen en de eerste verhalen stammen uit de oude Griekse tijd.
Heerlijk ontspannen, genieten en spelen onder water. Wie wil dat nu niet? Op woensdag 15.00 – 20.00 uur (elk heel uur).

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”