Tennis

WAT IS TENNIS?

Tennis staat op de tweede plek van de meest populaire sporten in ons land. Ruim 700.000 Nederlanders staan regelmatig op de tennisbaan. Dat is niet gek, want de sport is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

Iedereen kan het leren. Óók als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Het maakt bij Only Friends niet uit of je wel of niet in een rolstoel zit! Op dinsdag 17.00 – 18.00 uur en woensdag 15.00 -16.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”