Erkenning

 

Sportclub Only Friends en oprichter Dennis Gebbink hebben veel erkenning gekregen voor hun werk. Wat te denken van een Lintje, Amsterdammer van het Jaar, het label Meer dan Voetbal, IADH Duikcentrum en keurmerk Fight Right!
Motto Only Friends is Meer dan Voetbal

Meer dan voetbal

Only Friends heeft in 2010 het label ‘Meer dan Voetbal’ gekregen voor het op de kaart zetten van het G-voetbal. Stichting Meer dan Voetbal is, in nauwe samenwerking met haar oprichters KNVB, Eredivisie en Eerste Divisie, initiatiefnemer van het label. Het label is in het leven geroepen om positieve initiatieven beter herkenbaar te maken. Hierboven zie je hoe onze oprichter Dennis Gebbink samen met ambassadeur Marco van Basten de prijs in ontvangst neemt.
Lintje Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Dennis Gebbink is in 2008 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Mewe van Landsmeer heeft de decoratie bij hem opgespeld in het bijzijn van familie en vrienden. Dennis kreeg deze onderscheiding vanwege zijn inzet voor kinderen met een beperking.
Amsterdammer van het jaar 2007

Amsterdammer van het Jaar 2007

In 2007 is Dennis Gebbink, oprichter van Only Friends en initiatiefnemer van het Ronald McDonald Centre, gekozen tot Amsterdammer van het Jaar. Dennis nam de prijs in ontvangst met zijn zoon Myron. Myron inspireerde Dennis tot de oprichting van Sportclub Only Friends.
Keurmerk Fight Right

Keurmerk Fight Right

Fight Right is een herkenbaar en onderscheidend keurmerk dat Only Friends heeft gekregen omdat wij kickboksen op een veilige en verantwoorde wijze geven binnen een goed pedagogisch klimaat. Het keurmerk is tevens een inspiratie voor andere clubs om ook aan de Fight Right criteria te voldoen.
Logo IADH Duikcentrum

IAHD Duikcentrum

IAHD is een wereldwijde organisatie voor duikopleidingen. Zij hebben Only Friends uitgeroepen tot trainingscentrum voor duikers die opgeleid willen worden in het begeleiden van mensen met een beperking.

ECHT AMSTERDAMS

In november 2014 ontving Dennis Gebbink de erkenning Echt Amsterdams voor zijn initiatieven en realisaties in het kader van het kunnen laten sporten van kinderen en jongeren met een beperking bij sportclub Only Friends en op het Friendship Sports Centre.397552_559160414229230_8055253470909943687_n

 

 

 

 

 

 

SBBI

De belastingdienst heeft Sportclub Only Friends erkend als SBBI; Sociaal Belang Behartigende Instelling. Voor sponsoren en donateurs gelden derhalve fiscale mogelijkheden. Ook zijn we in gesprek met de belastingdienst om een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) te mogen worden, wat de fiscale mogelijkheden verder verruimt.