Korfbal

WAT IS KORFBAL?

Korfbal is een van oorsprong Nederlandse sport. Het is een van de weinige sporten die gemengd gespeeld wordt. Een officieel team bestaat uit 4 vrouwen en 4 mannen. De wedstrijd wordt gespeeld in vakken. De bedoeling van de sport is om de bal in een open korf te gooien. Het team dat het meeste punten scoort, wint.

Een dynamische sport waar je fit van blijft, leert samenwerken en vooral heel veel plezier zal beleven! De sport is ook geschikt voor mensen in een rolstoel.

Bij Only Friends spelen we korfbal binnen in onze eigen sporthal. Bij lekker weer spelen we buiten op één van onze velden. Iedere maandag tussen 19.00 -20.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”