Rolstoelhockey

WAT IS ROLSTOELHOCKEY?

Only Friends organiseert E & H-hockey. E-hockey wordt gespeeld in elektrische rolstoelen en H-hockey in gewone rolstoelen. Hierbij leer je stap voor stap trucjes met de stick en de bal. Rolstoelhockey verbetert je techniek en speciale oefeningen zorgen ervoor dat je een betere conditie krijgt. Er kan gespeeld worden met een vaste stick, een zogenaamde T-stick of met een losse stick. Zaterdag tussen 11.00 -13.00 uur.

 

AANMELDEN

 

SPORTROOSTERS

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@onlyfriends.nl

OVER ONLY FRIENDS

Als Sportclub Only Friends bieden wij moderne en veilige sportfaciliteiten voor sporters met een beperking. Hierbij staan het plezier en voldoening van de sporters voorop. Iedereen kan bij ons trainen en we bieden 28 verschillende sporten. Sporters ervaren bij ons trots en krijgen de kans om winst en verlies te ervaren. Sporten kan bij ons op ieder niveau.

Ons huis is het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Dit wordt door sporters ervaren als een plek waar veel meer gedaan wordt dan sporten. Het is een warme plek waar mensen samenkomen.

Prof. Dr. Jules Becher van het UMC in Amsterdam; “Voor mensen met een beperking zijn sportactiviteiten dubbel zo noodzakelijk voor de fitheid. Iedereen droomt van beweging. Bewegen moet, zeker als dat moeilijk is.”