Gouden jubileum echtpaar Blankers

Cheque overhandiging echtpaar Blankers

Onlangs heeft het echtpaar Blankers hun gouden jubileum bereikt. Voor het echtpaar Blankers bleek het Ronald McDonald Centre Only Friends bij uitstek dé plek om dit te vieren. De plek waar dhr. Blankers zich sinds dag één al als vrijwilliger onvermoeid vol passie voor inzet. Dit heugelijke feit vond plaats in het clubhuis in aanwezigheid van ruim 100 genodigden. Familieleden en vrienden gaven massaal gehoor aan de uitnodiging en kwamen uit heel het land om het echtpaar van harte te feliciteren.

Inkijk in de sportclub

Gezien de enorme betrokkenheid van Dhr. Blankers, beter bekend als oom Eddie, vond hij het van belang om zijn gasten niet alleen te trakteren op een heerlijke lunch, maar tevens een rondleiding en een basketbalclinic te bieden. Dit alles om zijn gasten een inkijk te geven wat het Ronald McDonald Centre Only Friends feitelijk betekent voor sporters met een handicap.

Zoektocht trouwring

De middag werd geopend met een toespraak van zoon Peter. Deze gaf een mooie uiteenzetting van de levensloop van het echtpaar en hun betekenis voor de G-Sport. Zij hebben als het ware ruim 25 jaar geleden al als vrijwilliger aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van dit specifieke aanbod bij de club Rood Wit A. Het contact met sportclub Only Friends is ontstaan via Rotary Nieuwendam. Gestart als chauffeur heeft oom Eddie zich gaandeweg ontpopt tot een  manusje van werkelijk alles  en nog veel meer.  Zijn zoon Peter heeft een logische verklaring voor de vrijwel dagelijkse aanwezigheid van zijn vader binnen het Centre. Oom Eddie heeft tijdens de bouw van het pand zijn trouwring verloren op het terrein en probeert deze alsnog terug te vinden!

Donatie

Of het echtpaar zelf al niet genoeg betekent voor het Centre, hebben zij  ook nog eens hun gasten aangemoedigd om hen voor het jubileum een envelop met inhoud te schenken. Al deze enveloppen bij elkaar hebben geresulteerd in een geweldig bedrag dat volledig ten goede komt aan het Ronald McDonald Centre Only Friends. Woensdagmiddag 7 november, was het moment waarop de symbolische cheque overhandiging plaatsvond. Natuurlijk in bijzijn van de sporters en Dennis Gebbink.

Ontroerd

Het echtpaar Blankers toonde zich erg ontroerd door alle reacties en de grote opkomst van de genodigden. “Een dag om te koesteren en nooit te vergeten”, aldus het echtpaar.

Waardering

Onnodig te benoemen dat het Centre en zijn gebruikers het echtpaar Blankers erg dankbaar is. Oom Eddie voor zijn geweldige inzet en zijn echtgenote natuurlijk voor het feit dat zij hem zo veel moet missen thuis én haar warme betrokkenheid.

2 comments

 • Thea en Rob Smulders

  Lieve Ellie en Ed,

  Van harte gefeliciteerd van jullie gouden jubileum.
  Wij hopen dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten.
  Misschien zien we elkaar nog wel eens bij only friends.

  Heel veel lieve groetjes, ook voor julie kinderen van
  Thea en Rob Smulers

 • Thea en Rob Smulders

  Lieve Ellie en Ed,

  Van harte gefeliciteerd van jullie gouden jubileum.
  Wij hopen dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten.
  Misschien zien we elkaar nog wel eens bij only friends.

  Heel veel lieve groetjes, ook voor julie kinderen van
  Thea en Rob Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *