Geef Down De Toekomst – Schrijf je nu in!

Voetbaltoernooi voor kinderen met Downsyndroom en hun vriendjes en vriendinnetjes

Voetbaltoernooi voor kinderen met Downsyndroom en hun vriendjes en vriendinnetjes

Voetbaltoernooi Geef Down De Toekomst, georganiseerd door Stichting de Upside van Down, wordt dit jaar voor de allereerste keer georganiseerd op het Ronald McDonald Centre in samenwerking met Only Friends op vrijdag 24 mei 2014. Kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom gaan samen met hun vriendjes zonder Down voetballen. Grote namen zoals Humberto Tan, Jack Spijkerman en Richard Witschge hebben in het verleden meegewerkt aan de voorgaande edities, ook dit jaar zullen er Bekende Nederlanders acte de présence geven.

 Voetbaltoernooi

Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom. Met twee zeer succesvolle edities in 2012 en 2013 is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en hun omgeving. Dit jaar vindt Geef Down De Toekomst plaats op zaterdag 24 mei op het complex van het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord, bij sportvereniging Only Friends, waar het toernooi om 12:00u geopend zal worden.

Workshops door Only Friends

Naast het voetbaltoernooi zullen er ook workshops gegeven worden door Only Friends, waaronder streetdance, kickboksen, atletiek en wielrennen.

Stichting de Upside van Down

Het toernooi wordt georganiseerd door Stichting de Upside van Down ondersteund door de charitatieve MF Foundation.

Stichting de Upside of Down zet zich in voor een positiever beeld van het Downsyndroom. Met eigentijdse projecten toont de stichting zoveel mogelijk aan dat de maatschappij waardevoller wordt als mensen met Downsyndroom er hun bijdrage aan mogen leveren. De goede beeldvorming staat namelijk aan de basis van acceptatie en integratie van mensen met Downsyndroom in de maatschappij. Meer informatie: http://www.deupsidevandown.nl .

MF Foundation

Het doel van de MF Foundation – opgericht in 2008 door Myriam (M) en Frank (F) Vogel – is een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld in de breedste in van het woord. MF Foundation biedt onder meer hulp aan mensen met een lichamelijke en /of geestelijke beperking. Meer informatie: http://www.mffoundation.nl.

 Aanmelden voor Geef Down De Toekomst

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het voetbaltoernooi op zaterdag 24 mei 2014 gaat u naar http://gddt.nl/aanmelden.

 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *