Spectaculaire aankomst Sinterklaas

Sinterklaas 2012

Woensdagavond 28 november trotseerden veel sportieve kinderen van Only Friends de kou om aan de voorkant van het Ronald McDonald Centre de Sint te ontvangen.

Koets
Zwaaiend met rode vlaggetjes haalden zij Sinterklaas binnen, die aankwam in een witte koets met prachtige zwarte paarden ervoor. Dat was nog eens een koninklijke aankomst.
Terwijl de pepernoten de kinderen om de oren vlogen, baanden Sint en zijn dansende Pieten zich een weg naar het clubhuis van Only Friends.

Op het podium
Daar namen Sint en de Pieten plaats op het podium en werden zij door honderden Friends uit volle borst toegezongen met Sinterklaasliedjes. Sommige kinderen keken verbaasd op als Sint of Piet hun naam noemde, die weten toch echt alles! 
De oprichters van Only Friends, Dennis en Colinda Gebbink, werden in het zonnetje gezet, Michael en Gerard werden geprezen om hun goede samenwerking achter de bar en de vrijwilligers van Only Friends werden uitgebreid bedankt.

Bij het vertrek mochten de kinderen de Sint nog even de hand schudden of met hem en de Pieten op de foto.

Zingende vrijwilliger
Het feestje was echter nog niet voorbij, want de nieuwe zingende vrijwilliger Luuk Scheepers hield met zijn Nederlandstalige repertoire de sfeer er goed in. Bovendien kregen alle kinderen na afloop nog een Sinterklaaskadootje mee naar huis.

Mooi feest
Only Friends wil de Sint en zijn Pieten hartelijk bedanken dat zij ook dit jaar weer een bezoek brachten aan onze bijzondere sportclub.
En natuurlijk hulde aan alle vrijwilligers die elk jaar opnieuw zo’n warm en groots Sinterklaasfeest neerzetten volop lekkernijen, prachtige versiering, muziek en alles erop en eraan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *