Nederlands Zaalvoetbalteam bij Only Friends

Zaalvoetbal zondag 22 april 2012

Een van de vrijwilligers van het zaalvoetbal, Marjan Brouwer, heeft het voor elkaar gekregen dat het Nederlands zaalvoetbalteam zondag 22 april op bezoek was bij Only Friends. Een enorme verrassing voor de kinderen!

Spontane uitnodiging
Marjan had via e-mail de bondscoach van het Nederlands zaalvoetbalteam spontaan uitgenodigd voor een bezoek aan de kinderen en jongeren die zaalvoetballen bij het Ronald McDonald Centre Only Friends. Bondscoach Marcel Loosveld reageerde hier buitengewoon positief op en na wat informatie te hebben ingewonnen over Only Friends, werd er een datum geprikt voor het bezoek.

Internationals
Tijdens het bezoek van het Nederlands Team heeft Marjan aan de bondscoach uitgelegd hoe de zaalvoetbaltrainingen er bij Only Friends uitzien en hoe zij de internationals zou willen inzetten die dag. Naast de bondscoach, de assistent bondscoach en de teammanager, waren er in totaal 5 internationals aanwezig om te voetballen met de sporters van Only Friends.

Genieten
Allereerst hebben de zaalvoetballers gezamenlijk een warming up gedaan, daarna een paar oefeningen in het dribbelvierkant en als afsluiting hebben de Friends een partij gespeeld tegen de internationals. En wat Marjan voor ogen had toen zij de e-mail aan de bondscoach verstuurde, gebeurde: de kinderen genoten op en top!

De internationals hebben van het bezoek een bijzonder evenement gemaakt en waren enorm betrokken bij de kinderen. Na de training zijn er nog foto’s gemaakt en kregen alle kinderen een leuk aandenken van het Nederlands Team. Al met al is het een erg geslaagde dag geworden.

Namens Marjan Brouwer en alle trainers zaalvoetbal van Only Friends: onze hartelijke dank aan het Nederlands Team Zaalvoetbal, de bondscoach en alle deelnemers!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *