Huldiging 500e lid en onthulling Mascotte

Huldiging 500e lid en Mascotte

Woensdagmiddag 18 april kwamen alle sporters van Only Friends bijeen in het clubhuis om het 500e Only Friends-lid in het zonnetje te zetten!

Bloemen en roze kickbokshandschoenen
Leden 500 én 501, tweelingzussen Jacky en Semiah Wadilie, die zeer fanatiek kickboksen en E-hockeyen bij Only Friends, waren heel blij met de enorme bos bloemen die zij uitgereikt kregen van Jose Molenaar van stadsdeel Noord. Van oprichter van Only Friends Dennis Gebbink ontvingen zij felicitaties, maar ook allebei een prachtige set roze kickbokshandschoenen.
De moeder van de meiden liet eerder al aan Dennis weten dat haar dochters wekelijks reikhalzend uitkijken naar het sporten bij Only Friends en dat zij allebei nu al merkbaar fysiek vooruitgang boeken door het sporten. Een groter compliment is bijna niet denkbaar voor Only Friends.

Stage-opdracht
Stagiaire Roxanne Profijt verdient een compliment van sportclub Only Friends. De feestelijke huldiging van het 500e lid was onderdeel van haar stage-opdracht. Haar tomeloze inzet bij de voorbereiding en haar professionele aanpak waren opvallend.

Mascotte
Niet alleen had Roxanne geregeld dat de aankondiging van het 500e én 501e lid luid werd ingetrommeld door swingende trommelaars, Roxanne zorgde voor nog een enorme verrassing: de onthulling van een levensgrote mascotte, genaamd ‘Friendly’.
Deze mascotte zal vaak te bewonderen zijn bij voetbalwedstrijden en evenementen van Only Friends.  Als afsluiting mochten alle kinderen met deze goedaardige leeuw op de foto of geschminkt worden als mascotte ‘Friendly’.

Foto: Emiel van Lint

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *