Jacques Parson dag 2012!

Shirt Jacques Parsondag editie 2012Woensdag 27 juni was wederom een energieke dag vol sport en spel tijdens de Jacques Parson dag 2012. Na een briefing aan  de vele betrokken stagiaires, onder leiding van Dennis Gebbink en Joy Zonderop, begon de middag energiek met een gezamenlijke warming up, waarna de sporters in groepjes uiteen gingen voor de verschillende onderdelen.

De Jacques Parson dag is een jaarlijks terugkerend evenement waar sporters, trainers, stagiaires én vrijwilligers zich graag intensief voor inzetten als een blijk van waardering voor al hetgeen Dhr Parson mogelijk maakt om sporten voor de Only Friends kids te realiseren.

De pakkende tekst op de shirts van dit jaar “One good Friend can change your life” is tekenend voor de wijze waarop de betrokkenheid van Dhr Parson van invloed is geweest op het verwezenlijken van de droom van Dennis Gebbink.

Na de sport en spelronde volgde er een dankwoord in het clubhuis van directeur en oprichter  Only Friends Dennis Gebbink richting Dhr Parson, de Only Friends betrokkenen en het team van Kappé International.  Op zijn beurt sprak Dhr Parson zijn waardering uit naar het team en de sporters van Only Friends. Ook benoemde Dhr Parson de aanzienlijke rol van het Ronald McDonald Kinderfonds in de realisatie van het prachtige unieke Sport Centre.

Nog bruisend van energie, werd de middag vervolgt met de presentatie van de kampioenen om tot slot swingend af te sluiten met een spetterend optreden van Adlicious en Charly Luske!

Zoals vele evenementen binnen het Ronald McDonald Centre Only Friends, was ook dit een opdracht voor een stagiaire van Only Friends, Joy Zonderop, onder begeleiding van Dennis Gebbink. Samenvattend kan gesteld worden dat zowel de voorbereidingen als de uitvoering een groot succes waren voor beide met een dikke pluim aan Joy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *