Scoren voor het Ronald McDonald Centre Only Friends

Overhandiging van de chequeOnder de titel “Scoren voor het Ronald McDonald Centre Amsterdam” ging vrijdag 22 Juni 2012 de 11e  editie van het Ronald McDonald Golftoernooi op de Goyer & Countryclub in Eemnes van start. Dit golftoernooi is een jaarlijks initiatief van de McDonald Franchisenemers Nederland. Ook dit jaar stond dit benefiet golftoernooi voor deze Franchisenemers in het teken van de kinderen en jongeren met een beperking, die sporten bij het Ronald McDonald Centre Only Friends.

Met de gedachte “Eendracht maakt macht” hebben de organisatoren vele golfers weten te interesseren en mobiliseren om deze dag in actie te komen voor dit goede doel door overdag een sportief balletje te slaan en ’s avonds aan te sluiten bij het feestprogramma, waaronder een veiling en loterij onder leiding van Junior Zegger.

De totale opbrengst van het Ronald McDonald Golftoernooi is tot stand gekomen middels de verkoop van flights, de verkoop van loten en het bieden op veilingitems. Onder de veilingitems van deze avond bevonden zich twee prachtige kunstkalfjes, bewerkt door een aantal leden van sportclub Only Friends onder begeleiding van kunstenaars Yasmine Enneking en Henk Veen.

Ook dit jaar vonden wij weer een aantal bedrijven bereid om ons te steunen, door voor dit evenement een leuke goodybag samen te stellen! Waaronder items van: Van Soest Chocolatier, Happy Company, Kappé International, Oger, Gassan, Goty, Hormoonfactor en ook Westerveld deed een duit in het zakje! Onze partner in de beveiliging Delta Safe leverde belangeloos de benodigde beveiligers.

Ter afsluiting van de avond ontvingen Dennis Gebbink en Sonja Robben, directeuren van het Ronald McDonald Centre Only Friends, dankbaar een geweldige cheque uit handen van de McDonald Franchisenemers! Onnodig te benoemen dat de opbrengst gebruikt zal worden om het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van dagen mogelijk te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *