Hygiëne op het Ronald McDonald Centre Only Friends.

Het Ronald McDonald Centre Only Friends is als sportcentrum een locatie waar veel gesport wordt. Het Centre hecht in die zin aan kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van de persoonlijke hygiëne. In een pand met een boven gemiddeld sanitair verbruik en waar de kosten beheersbaar moeten blijven, is een partnership tussen Groene Team uit Zaandam en Tork, het Ronald McDonald Centre Only Friends, een zeer welkom initiatief.

Tork is een landelijke leverancier van verschillende materialen op het gebied van hygiëneproducten, waaronder verschillende zepen, handdoeken, reinigingsdoeken en afvalbakken. Tork is naast een landelijk sponsor van de Ronald McDonald Kinderhuizen, huiskamers en vakantieparken, ook nauw betrokken bij het Ronald McDonald Centre Only Friends. Zij leveren ons kosteloos handpapier, zeep en toiletpapier.

Groene Team is een landelijke dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in service, onderhoud en levering van sanitaire voorzieningen. Lokaal draagt Groene team zijn steentje bij door het sportcentrum -tegen een sponsor tarief- te voorzien van hygiëne-en luierboxen en schoonloopmatten. Tevens fungeert Groene team als logistiek partner voor de levering van producten waarin Tork ons voorziet.

Kortom: een mooie samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *