Voorbereidingen Benefit Night 2014 gestart

Volop feest tijdens de Benefit Night 2013.

Volop feest tijdens de Benefit Night 2013.

De sfeer, de gasten, de artiesten, het eten, de veiling en de totale opbrengst van maar liefst 82.200 euro overtrof ieders verwachtingen. Na het succes van deze allereerste editie van de Benefit Night van het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends zijn de voorbereidingen van de Benefit Night 2014 alweer in volle gang. Zet het alvast in de agenda: zaterdag 13 december 2014! Interesse in een tafel? Reserveer vandaag nog bij Jordy den Boer, medewerker Evenementen Ronald McDonald Centre door een e-mail te sturen naar j.denboer@rmdc.nl .

Benefit Night 2013

Maar liefst 190 gasten hebben zich op zaterdagavond 14 december 2013 in het clubhuis van het Ronald McDonald Centre verzameld om maar liefst 82.200 euro in te zamelen voor kinderen en jongeren met een beperking, die heel graag in alle vrijheid en blijheid onbeperkt willen sporten bij Sportclub Only Friends en in ‘hun’ Ronald McDonald Centre. Deze gasten hebben samen met de gastheer van de avond, Eddy Zoëy, kunnen genieten van een uiteenlopend programma, waaronder een veiling met diverse sportieve items, optredens van Joke de Kruijf, New Timeless, Eric Out en HIP!, een spectaculaire act van Compagnie NEWA en ter afsluiting Ruth Jacott, die hiervoor speciaal uit Breda is komen rijden.

Mede dankzij de enthousiaste inzet van EGO Company (productie van de avond), NH Hotels (mastiek), Quichekeurig (champagneborrel bij ontvangst), VHC Jongens BV (drie gangen diner), de veilingitem gevers én de vele vrijwilligers is deze avond zo succesvol verlopen.

Benefit Night 2014

De organisatie van de Benefit Night heeft de eerste editie met alle betrokken partners geëvalueerd. Diverse partners hebben reeds toegezegd dit jaar wederom een bijdrage te leveren aan de Benefit Night. EGO Company zal de complete productie verzorgen tijdens de avond. NH Hotels is leverancier van alle mastiek. VHC Jongens BV levert de chef-kok voor de avond en zal de ingrediënten tegen een gereduceerd tarief regelen. Heineken zal producten met 50% korting leveren, waarbij hun wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen BV de organisatie van de Benefit Night zal adviseren in de combinatie wijn-spijs. Tot slot heeft Eddy Zoëy toegezegd weer de gastheer van de avond te zijn.

Reserveer uw tafel

Vorig jaar was de Benefit Night binnen de kortste keren volledig uitverkocht, de tafels waren niet aan te slepen. Een tafel voor 10 personen van de Benefit Night 2014 kost 2.000 euro exclusief BTW.

Wilt u er zeker van zijn over een tafel te beschikken tijdens de Benefit Night 2014 op zaterdag ? Reserveer dan een tafel (of stoelen) bij Jordy den Boer, medewerker Evenementen Ronald McDonald Centre, door te bellen naar 020 – 333 1234 of door een e-mail te sturen naar j.denboer@rmdc.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *