Teamtalk heeft nieuwe sponsor

Frits Dix overhandigd zijn eerste gesponsorde Teamtalk aan Dennis Gebbink en de redactie

De nieuwe Teamtalk is uit, vol met leuke verhalen over een aantal van onze sporters, trainers en vrijwilligers. Leuk om te weten is dat, met ingang van deze nieuwe editie, Teamtalk wordt gesponsord door NMT International Shipping BV. Ella Meijer, vrijwilligster bij Only Friends, werkt al bijna acht jaar met plezier bij NMT. Zij heeft haar baas, Frits Dix, benaderd met de vraag of hij de drukkosten voor het clubblad op zich wilt nemen. Hier heeft Frits niet lang over moeten nadenken en zijn antwoord was dan ook volmondig ‘ja’. Op woensdag 28 november 2012 heeft Frits de eerste gesponsorde editie persoonlijk overhandigd aan Dennis Gebbink, oprichter en directeur van sportclub Only Friends.

NMT International Shipping BV

NMT is één van Europa’s toonaangevende Roll on / Roll off logistieke dienstverleners. Zij verzenden auto’s, vrachtwagens, trailers en andere zelfrijdende zware machines over de hele wereld. De zeer ervaren medewerkers van NMT hebben de kennis om de hoogste kwaliteit service aan te bieden om al het rollend materiaal met alle zorg en optimale snelheid te leveren.

Frits Dix

Twaalf jaar geleden heeft Frits Dix NMT opgezet en inmiddels is dit bedrijf dus uitgegroeid tot een wereldspeler in de RoRo scheepvaart. Frits, geboren in Amsterdam-Noord, reist de hele wereld over naar rederijen en naar andere vestigingen van NMT, die wereldwijd verspreid staan. Wanneer Frits in Purmerend aanwezig is, daar waar het hoofdkantoor van NMT staat, is hij altijd actief aanwezig op de werkvloer.

Frits is een no nonsens man en lijkt eigenlijk een beetje op Dennis. Hij gaat recht op zijn doel af. Hij weet heel goed hoe iets eruit moet zien en hoe dit uitgevoerd moet worden. Mijn zoon Nick – hij doet handbal, fitness en cycling bij Only Friends – is altijd welkom op kantoor om even te kletsen of omdat ik soms verlegen om oppas zit. In principe kan Nick zich tegenwoordig zelf aardig redden, maar hij het vindt het altijd gezellig op kantoor.” aldus Ella Meijer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *