Stem op Only Friends bij DeVoetbalclub van het Jaar Verkiezing 2011!

[myyoutubeplaylist NqbGOw42eXg?HD=0;rel=0;showinfo=0]

Only Friends Voetbal doet mee in de verkiezing van Voetbalclub van het Jaar 2011! Het filmpje hierboven laat je zien waarom. Iedereen mag op ons stemmen. Ook als je geen lid bent van Only Friends!

Maak ons Voetbalclub van het jaar en breng nu je stem uit op Only Friends! Klik hier!!

Vergeet niet om je score in te vullen; allemaal tienen natuurlijk ;)!

Breng hier je stem uit op Only Friends en maak kans op één van de vier volledig verzorgde reizen naar een wedstrijd in de Premier League en een iPad2! Voor elke stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende drie goede doelen; De Johan Cruyff Foundation, Stichting Spieren voor Spieren en De Dirk Kuyt Foundation.

De voetbalclub met de meeste stemmen krijgt een Zilveren Voetbalclub Award. De club met de beste waarderingscijfers van de leden, spelers, sponsors en supporters krijgt de Gouden Voetbalclub Award.

Banner Voetbalclub van het jaar 2011 verkiezing

 

Bekijk hier de tussenstand per 21 november 2011.

We staan nummer 1! Hou ons daar en stem!!


 

4 comments

 • Esther Mounoury

  Ga zo door!!!!!!!!

 • Pingback: Rijvereniging Nederhorst den Berg » Only Friends Voetbalclub van het jaar?

 • ik heb een dochter van 21 jaar die verstandelijk gehandicapt is hebben jullie wat informatie voor mij want ze doet op dit moment niets ik heb ook een zoon die voetbalt bij fc abcoude met vriendelijke groet diana ps jullie doen goed werk voor die kinderen petje af hoor

  • Sonja Lodewijkx

   Beste Diana,

   Bedankt voor je leuke reactie!
   Ik vermoed dat je nog geen reactie hebt ontvangen, maar als je informatie wilt over onze bijzondere sportclub Only Friends, dan kun je het beste even een mail sturen aan: Colinda Gebbink: colinda.brandenburgh@onlyfriends.nl.
   Zij regelt de intake van nieuwe kinderen. Je dochter kan een aantal proeflessen volgen voordat ze een keuze maakt voor een sport.
   Ik heb zelf een dochter met het Syndroom van Down en zij doet aan Streetdance en Kickboksen en ze vindt het helemaal geweldig!
   Hoop je gauw een keer te zien bij Only Friends!

   Groetjes,
   Sonja Lodewijkx
   Only Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *