Stefanie van Only Friends op kickboksgala

De Amsterdamse Politie Gymnastiek- en Sportvereniging (APGS) bestaat 100 jaar en in dat kader werd i.s.m. vechtsportpromotor RING een kickboksgala gehouden op het Politie Trainingscentrum Overamstel. En onze Stefanie was erbij!

Stefanie kickboksgalaTussen alle stoere kickboksers stond onze, evenzo stoere, Stefanie. Stefanie is namelijk lid van Only Friends en wel van de afdeling Kickboksen. Een wens van haar was om ooit in een heuse kickboks ring te staan en een “echt” gevecht aan te gaan. Afgelopen zaterdag 6 februari was het dan zo ver.

Onder stampende rockmuziek kwam Stefanie, met naast haar trainer Rene Brugman (zeer gewaardeerd vrijwilliger van Only Friends en in het dagelijks leven politie-inspecteur), de hal binnen en als een volleerd bokser liep ze swingend op de muziek naar de ring toe. Aldaar stond haar tegenstander al in de blauwe hoek klaar (want Stefanie had natuurlijk de RODE hoek; de kleur van Only Friends) en op haar te wachten.

Een spannende en mooie vechtpartij volgde en na afloop daarvan werd onze Stef gekroond als winnares. Van harte Stef, we zijn trots op je!!

Haar droom is uitgekomen en moe maar zeer voldaan, gingen Stefanie en moeder Sonja (eveneens zeer gewaardeerd vrijwilligster bij ons) naar huis alwaar de grote beker die Stef had gewonnen trots naast haar bed staat.Stefanie kickboksgala

Dank aan politie Amsterdam en Rene Brugman dat jullie dit voor Stefanie mogelijk hebben gemaakt. Politie Amsterdam en Only Friends; for ever friends!