Nieuwjaarsreceptie Only Friends goed bezocht en beregezellig

Bij het begin van het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook een nieuwjaarsreceptie; vorige week zondag was de dag en de traditie van jaren werd voortgezet met als noviteit dat het een gezamenlijke receptie was met het Centre.

Older en Young Friends met elkaar

Older en Young Friends met elkaar

Voorafgaand aan de receptie werd een “oliebollenwedstrijd” met een serieus tintje gespeeld tegen Jos Watergraafsmeer door ons selectie-elftal. Uitslag 1-1 en dat is met recht een mooie uitslag voor iedereen zo aan het begin van het jaar wanneer iedereen elkaar het beste wenst. Ook waren er diverse sportclinics voor onze kids georganiseerd.

Na deze activiteiten werd de gezelligheid en warmte opgezocht van ons clubhuis waar vanaf ca 15.00 uur de receptie begon. Niet alleen de leden van Only Friends (waaronder ook de Older friends) maar natuurlijk ook de vrijwilligers, stagiaires en relaties waren uitgenodigd. Het clubhuis zat dan ook stampvol en heerlijk aan de koffie, frisdrank en zalige oliebollen (weer gebakken door onze huiskok Peter Bak), toen Etienne Spee namens ons sportcentrum het woord kreeg en nam.Receptie

Logo Centre

Nieuwe naam en logo van ons sportcentrum

Etienne (directeur van het sportcentrum) nam de aanwezigen aan de hand van een presentatie mee door een stukje verleden, het heden maar vooral de toekomst. Hij legde ook uit dat het Ronald McDonald Kinderfonds (die we dankbaar zijn en blijven omdat mede dankzij hen wij zo’n fantastisch sportcentrum hebben) financieel een stap terug gaat doen en hoe we dat gat de komende jaren gaan dichten. Ook presenteerde hij de nieuwe naam van ons sportcentrum; Friendship Sports Centre (cool!) en het logo daarvan (weer cool!).

receptie

Dennis maakt bekend dat zoon Myron in dienst komt van Only Friends

Daarna was het de beurt aan onze Dennis die terug keek op een mooi jaar met tal van ontwikkelingen en goede vooruitzichten voor 2016. Only Friends groeit en bloeit. Ook werden zij die ons ontvallen zijn herdacht; dit keer niet met een stilte maar met een mooie muzikale omlijsting van “You’ve Got a Friend”. Dennis sprak zijn diepste dank uit aan alle vrijwilligers, stagiaires en relaties die Only Friends en zijn droom, het Friendship Sports Centre, mogelijk maken. Tot slot maakte Dennis bekend dat Myron, zijn zoon waar alles mee begonnen is, per 1 januari in dienst getreden is van Only Friends en in de voetsporen van zijn vader gaat treden. Een ovationeel applaus en vele felicitaties vielen Myron ten deel. Chapeau!

Na de indrukwekkende speech van Dennis ging het dak eraf met heerlijke muziek en een live gezongen repertoire van onze huiszanger Luuk Schepers waarbij hij geholpen werd door natuurlijk Mark Bak, de schrijver en vertolker van ons clublied. Er werd volop gedanst en een heuse polonaise werd ingezet. Het bleef nog lang maar leuk onrustig in het clubhuis!

Receptie

Mark Bak zingt uit volle borst

Langs deze weg willen we allen die niet konden komen, maar zeker tot de OnlyFriends/Friendship Centre-familie behoren, een mooi, gelukkig en gezond 2016 toe wensen! Cheers!