Tour for Only Friends; fietsen in Turkije

 

Een goede voetbalvriend (Marcel Boonstra) van vroeger van onze oprichter Dennis (Gebbink), heeft gelukkig als zovelen een warme band met Only Friends. Ook Marcel, in navolging van anderen, wil graag dat de kinderen en jongeren van Only Friends tot in lengte van jaren kunnen blijven sporten. Daarom heeft hij het idee ontwikkeld om een fietsevenement te organiseren ten behoeve van Only Friends. Hoe gaaf is dat!

 

TOUR FOR ONLY FRIENDS_wielershirtIn navolging van Alpe d’HuZes organiseert Marcel Boonstra in samenwerking met Cartiertour Cycling Alanya in de maanden september/oktober 2016 een fietsspektakel in verschillende categorieën. Men wil hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Alle deelnemers zullen verblijven in het prachtige SUNSTAR***** hotel dat direct gelegen is aan het strand van Alanya.

De categorieën waaruit het fietsspektakel bestaat zijn:

  • MOUNTAINBIKE
  • FIETSEN VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING
  • TOURTOCHTEN VOOR SENIOREN
  • WEG FIETSEN

Ook worden er feestavonden gepland en kunnen deelnemers, indien ze hun eigen fiets niet meenemen, een goede fiets huren.

De gemeente Alanya heeft voor dit unieke evenement minimaal 50 vrijwilligers beschikbaar gesteld. De gemeente Alanya is ervaren in het organiseren van grote (wieler-)evenementen. Zo wordt hier al 25 jaar de triathlon van Turkije gehouden. Ook is Alanya de finish plaats van TOUR DE TURKEY.

TOUR FOR ONLY FRIENDS! Een fietsspektakel dat gehouden zal worden vanaf 19 september 2016 tot 17 oktober 2016 in Alanya, Turkije. 250 fietsers (per week) in diverse diciplines kunnen zich hiervoor aanmelden De organisatie is in handen van WWW.CYCLING ALANYA.COM. Verdere informatie kunt u lezen op de betreffende website.

Of voor meer informatie
T: 06 41 37 56 55
E: marcelboonstra@hotmail.com