Sinterklaas bij Only Friends

20131204_173854
Woensdag 4 december…
Honderden kinderen en jongeren wachtten vol spanning de goedheiligman op in de sporthal.

Maar waar bleef de Sint toch? De Pieten waren bijna allemaal al binnengekomen, op fietsen!
Tot ineens onder luid gebrom de Sint voorbijgescheurd kwam achterop een grote motorfiets. Hij reed wel twee of drie rondjes om het Ronald McDonald Centre, want hij kon kennelijk de ingang niet vinden, maar met wat hulp van de kinderen kwam hij toch binnen!

Zingen en Sporten
Alle kinderen waren zo onder de indruk dat ze bijna vergaten te zingen, maar dat pikten ze snel weer op en onder luid ‘Sinterklaasje kom maar binnen..’ werd het een vrolijk ontvangst.

Verschillende sporten werden naar voren gehaald door de Sint, waarbij de kinderen hun sportieve vaardigheden mochten vertonen. Voetballer Khaloud trapte af, honkballers Sam, Robbie en Ryan honkballen met pepernoten tegen de pieten, waarbij Sam een prachtig gedicht voorlas. Raymond van handbal gooide de bal over met de hoofdpiet en de Streetdancers lieten hun mooiste danspassen zien. De jongens en meiden van judo toonden hun spierballen tijdens het opdrukken, de duikploeg mocht ook even bij de Sint komen en Nina vertelde over Fitness.

Heerlijk avondje
Toen Sint weer vertrok mochten de Friends nog even naar boven, waar zij in het gezellig versierde clubhuis van allerlei lekkers konden genieten. Al met al weer een heerlijk avondje voor Only Friends. Tot volgend jaar lieve Sint en Pieten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *