Politieagent, Vrijwilliger Only Friends en Schrijver

Rene Brugman, vrijwillig kickboksleraarOnly Friends is heel blij met vrijwilligers, want stuk voor stuk zijn het mensen die zich met hart en ziel inzetten om in hun spaarzame vrije tijd onze sportclub in beweging te houden. Bijzondere mensen dus, en dat geldt ook voor René Brugman.

Als politieagent maakte hij vorig jaar de spectaculaire politiedag mee op het Ronald McDonald Centre. Hij werd zo enthousiast dat hij besloot zich als vrijwilliger aan te melden bij Only Friends en sinds oktober 2011 geeft hij met veel plezier kickboksles aan onze sporters.

René is niet alleen politieagent en vrijwilliger bij Only Friends, maar ook schrijver. Door zijn betrokken persoonlijkheid raakte hij als wijkagent hecht bevriend met de (inmiddels ex-)drugsverslaafde Wolter Jagt. Samen schreven zij het op waarheid beruste ‘Twee wit en een halfje bruin’, een indringend boek, waarin zij ieder vanuit eigen perspectief het turbulente leven van de cocaïneverslaafde Robert beschrijven.

5 April stonden René en Wolter met een interview in De Telegraaf en 4 april waren zij te gast in het programma KRO Goudmijn.
Voor meer informatie over René en het boek kijk op: http://tweewiteneenhalfjebruin.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *