Over-Y College haalt geld op voor Only Friends

130 brugklasleerlingen van het Over-Y College liepen op de atletiekbaan van het sportcomplex van Only Friends of hun leven er vanaf hing. Ze haalden met elkaar € 2.000 op voor het door hen gekozen doel: Only Friends.

Myron Gebbink en Mark Bak van Only Friends nemen cheque in ontvangst

Myron Gebbink en Mark Bak van Only Friends nemen cheque in ontvangst

De sponsorloop op woensdag 28 oktober maakte deel uit van een projectweek met als thema ‘ Wie ben ik?’ Een afsluitende markt waar alle creatieve uitingen werden verkocht aan honderden belangstellenden, leverde nog eens € 435,95 op. Myron Gebbink, de zoon van Only Friends oprichter Dennis Gebbink en Mark Bak lid vanaf het eerste uur, namen vrijdag tijdens de markt een cheque in ontvangst.

Het Over-Y College en Only Friends hebben veel gemeen: allereerst spelen sport en gezondheid bij beide een grote rol of je nu erg goed kunt sporten of niet. Myron zat op het Over-Y College, evenals Dennis en zijn vrouw Colinda een generatie eerder.

Sponsorloop

Sponsorloop

Only Friends biedt aan kinderen en jongeren met een beperking 25 sporten op het sportcomplex in Amsterdam-Noord. Dennis gaf op het Over-Y College een voorlichting aan de brugklassers over zijn werk. De opbrengst laat zien dat de leerlingen zeer onder de indruk waren en het goede doel van harte steunden.