Only Friends wenst Johan Cruijff sterkte en beterschap

Only Friends was vorige week en is nog steeds geschokt over het bericht dat ons bereikte dat onze vriend en warm pleitbezorger Johan Cruijff longkanker heeft.

Johan Cruijff met Dennis Gebbink in 2000

Johan Cruijff met Dennis Gebbink in 2000

Johan Cruijff persoonlijk en ook zijn Johan Cruyff Foundation zijn alle jaren meer dan goed bevriend met Only Friends en onderhouden wij een warme en intensieve band met elkaar. Vanaf het ontstaan van Only Friends, al weer ruim 15 jaar geleden, ondersteunt Johan Cruijff ons en is hij een grote fan van dat wat onze Dennis (Gebbink) met Only Friends heeft gerealiseerd. Zo kreeg Only Friends 5 jaar geleden een Johan Cruyff Court bij de opening van ons prachtige sportcentrum, rijden we al jaren de kinderen, die bij ons sporten, rond in een Johan Cruyff Foundation-bus en hebben we vele rolstoelen namens hen in gebruik voor o.a. rolstoelbasketbal.

Johan Cruijff met Only Friends kindje

Johan Cruijff met Only Friends kindje

Ook komt Johan Cruijff jaarlijks met zijn Cruijjf-team, met bekende ex-voetballers en BNN-ers, voetballen op ons complex. De wederzijdse omhelzingen zijn dan ook hartelijk, warm en echt. De Amsterdamse humor rolt dan ook rond het veld en wordt er hartstochtelijk met elkaar gelachen en gedold.

Johan Cruijff met zijn team op bezoek bij Only Friends

Johan Cruijff met zijn team op bezoek bij Only Friends

Het bericht van de ziekte die Johan Cruijff nu onder de leden heeft, raakte ons enorm. Heel veel fijn was het om te merken dat er heel veel steunbetuigingen van over de hele wereld zijn voor onze Johan. Daarmee wordt Johan Cruijff (en zijn familie) maar ook al die andere, helaas vele, mensen een hart onder de riem gestoken om te vechten tegen deze vreselijke ziekte.

Gezellig koken met o.a. Myron, Colinda en Dennis Gebbink Gebbink, Carole Thate, Jacques Parson en natuurlijk Johan Cruijff zelf

Gezellig koken met o.a. Myron, Colinda en Dennis Gebbink, Carole Thate, Jacques Parson en natuurlijk Johan Cruijff zelf

Wij wensen Johan Cruijff heel veel sterkte en beterschap en hopen hem weer snel en in goede gezondheid bij Only Friends te mogen begroeten. Onze Dennis met de kinderen hebben de volgende videoboodschap voor Johan Cruijff afgelopen woensdag na de voetbaltraining gemaakt. Moge dit een boost aan zijn genezingsproces geven!