NOG 5 NACHTJES SLAPEN! Het grote Only Friends muziekfestijn.

Het grote MuziekfestijnZaterdagavond 12 December is er Het Grote Muziekfestijn van Only Friends! Een keur van artiesten maken hun opwachting om van deze avond een groots Amsterdams spektakel te maken! Iedereen werkt belangeloos mee aan dit fantastische feest ten bate van Only Friends, zodat kinderen en jongeren met een beperking in hun sportcentrum kunnen blijven sporten! Het feest is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk en kost maar 15 euro! Kom jij ook?

Bestel je tickets NU online! Klik hier!

Koop Tickets!Dennis Gebbink, directeur van sportclub Only Friends, is initiatiefnemer van Sportclub Only Friends en het Ronald McDonald Centre. Dennis ontdekte dat zijn zoon Myron, die een motorische handicap heeft, niet op zijn plaats was bij een reguliere voetbalclub. In 2000 besloot Dennis – zelf groot voetballer – een club op te richten voor kinderen en jongeren met een handicap: Sportclub Only Friends. Inmiddels sporten er ruim 600 kinderen en jongeren bij ons en bieden we 25 verschillende sporten!

10 jaar na onze oprichting werd de droom van Dennis werkelijkheid en is het Ronald McDonald Centre gerealiseerd; een sportcentrum voor kinderen en jongeren met een geestelijke en/of lichamelijke handicap of chronische ziekte. In dit mooie multifunctionele sportcomplex kan iedereen heerlijk en naar hartenlust sporten en helemaal zichzelf zijn.

Het Centre is gerealiseerd met financiele hulp van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook betaalt het Kinderfonds het grootste deel van de exploitatiekosten. Helaas gaan zij hiermee stoppen. Dit betekent dat we op een andere mannier aan geld moeten komen, anders moeten we helaas voor al deze kinderen de deuren sluiten. Maar dat laten we niet gebeuren!

We gaan een benefiet feestavond organiseren, waar iedereen een geweldige avond kan beleven. Een avond waaraan iedereen belangeloos meewerkt. Een avond die een financiele impuls geeft aan Only Friends.

GastonZaterdagavond 12 december a.s. gaat dit gebeuren: Het Grote Muziekfestijn van Only Friends!
Het feest begint om 20:00 en duurt tot 01:00. Vanaf 19:30 gaan de deuren open in:

Het Ronald McDonald Centre
Beemsterstraat 652
1927 ED Amsterdam

Door ons netwerk van fantastische mensen hebben wij ongelofelijke dingen kunnen realiseren. Medewerking van Vrienden Amstel Live die bereid is ons te sponseren, Gaston Starreveld die de avond presenteert, een bekende bierbrouwer die ons fantastisch helpt, een bekende Amsterdamse Horeca onderneming die ons steunt, het geluid en licht wordt belangeloos verzorgd, talloze vrijwilligers, een professioneel beveiligingsbedrijf en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En natuurlijk last but not least, de medewerking van een keur aan artiesten die dit doel belangeloos steunen en een spetterend optreden willen verzorgen!

Koop Tickets!Je kunt hier je tickets online bestellen en vertrouwd met iDeal afrekenen via je Eigen bank. Ze kosten 15 euro per persoon en 1,20 administratiekosten.

Bestel je tickets NU online! Klik hier!

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar en ook bij:

Ronald McDonald Centre, Beemsterstraat 652
Café de Bult, Mosveld 75, Amsterdam-Noord
Elsa’s Café, Middenweg 73, Amsterdam
Café Maxwell, Beukenplein 27, Amsterdam
Café Kuijper, Linnaeusstraat 27, Amsterdam
Café Smokin Barrels, Beukenplein 22, Amsterdam
Bar Bukowski, Oosterpark, Amsterdam

Het Muziekfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het grote Muziekfestijn sponsors