Only Friends wint Filantropie Award 2015 van ABNAMROMeesPierson

Only Friends heeft weer een award in de wacht gesleept dankzij 52% van de stemmen van de aanwezige filantropen tijdens een mooie dag bij ABNAMROMeesPierson.

Niets vermoedend stapte onze Dennis (Gebbink) in zijn auto op weg naar een bijeenkomst van filantropen georganiseerd door de Filantropie-afdeling van ABNAMROMeesPierson. De bijeenkomst was georganiseerd in het mooie Duin en Kruidberg in Santpoort alwaar sprekers vertelden over filantropie, goede doelen en hoe dat op elkaar kan worden aangesloten. Tijden de bijeenkomst werd de Filantropie Award 2015 uitgereikt voorafgegaan door 3 mooie filmpjes van de genomineerden waaronder Only Friends.

Esther Vergeer (prijswinnares 2014), onze Dennis en Jos ter Avest (ABNAMROMeesPierson)

Esther Vergeer (prijswinnares 2014), onze Dennis en Jos ter Avest (ABNAMROMeesPierson)

Esther Vergeer, prijswinnares van vorig jaar en fan van ons Centre en Only Friends, mocht de prijswinnaar van dit jaar bekend maken. Only Friends kwam met 52% uit de envelop en onze Dennis, enigszins emotioneel van blij- en dankbaarheid, besteeg het podium. Klik hier voor een filmpje. Na zijn warme dankspeech, ontving hij een staande ovatie van de aanwezigen. Dennis en daarmee Only Friends, ontving een mooi kunstwerk en een bedrag van €5.000,00 (dat na afloop van de lunch nog eens werd verdubbeld door een aanwezige filantroop).

Langs deze weg willen we nogmaals alle stemmers maar ook de lieve en geweldige mensen van ABN AMRO (die ons al jaren steunen) bedanken. Ook dank aan Annemarie van der Sar (aan haar tafel mochten we genieten van een heerlijke lunch) en aan de andere gasten aan haar tafel voor de interessante en indrukwekkende gesprekken. Annemarie, succes ook met jullie Edwin van der Sar Foundation!

Interessante en indrukwekkende gesprekken aan tafel bij Annemarie vd Sar

Interessante en indrukwekkende gesprekken aan tafel bij Annemarie vd Sar

Tot slot dragen we de award op aan al onze fantastische vrijwilligers die het mogelijk maken dat onze 600 kinderen met een beperking dagelijks kunnen sporten. Van harte!