Only Friends speelt tegen Ajax en ontmoet de Koning

Het Emma Kinderziekenhuis viert dit jaar haar 150 jarig bestaan, waarmee Only Friends haar natuurlijk van harte feliciteert, en gisteren was ook nog eens de officiële opening van het vernieuwde Emma Kinderziekenhuis.

Emma Kinderziekenhuis Het Emma Kinderziekenhuis is een Academisch Kinderziekenhuis en werd in 1865 door Dr. Samuel de Ranitz, stadsarts, opgericht en daarmee werd hij de eerste geneesheer-directeur. Sinds 1989 is het Emma Kinderziekenhuis geïntegreerd in het Amsterdams Academisch Medisch Centrum (in de volksmond: AMC). Het Emma Kinderziekenhuis is verbouwd en daarmee aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd om voor de kinderen de aansluiting met thuis, school en vrienden te borgen.

Koning Willem Alexander met Dylan van Only Friends

Koning Willem Alexander met Dylan van Only Friends

Speciaal voor de officiële opening van het vernieuwde Emma Kinderziekenhuis is het nieuwe mobiele Johan Cruyff Court aangelegd. Tijdens de opening werden er wedstrijden op het mobiele Cruyff Court gespeeld tussen o.a. Lucky Ajax en Only Friends. Onder toeziend oog en vol enthousiasme van chirurgen, artsen en verpleegkundigen vond dit plaats. En…niemand minder dan onze Koning Willem-Alexander bracht ook een bezoek en sprak en schudde handen met de kinderen van Only Friends! Wat een mooie ervaring weer voor onze kids!