Laatste loodjes Benefit Night in volle gang

A.s. zaterdag 10 oktober is het weer zover; de jaarlijkse Benefit Night ten bate van sportclub Only Friends en het Ronald McDonald Centre.

Lampen opgehangen door HF Infra

Lampen opgehangen door HF Infra

Maanden van voorbereiding gingen vooraf waarbij de laatste 2 weken onder hoge druk maar met veel teamgeest en enthousiasme werd gewerkt om alles weer op en top te hebben voor de Benefit Night 2015. Tafelverkoop, veilingitems en lotterij-prijzen regelen, leveranciers en sponsoren benaderen, programma boekjes maken, artiesten en presentatoren regelen; en dan hebben we het hierbij nog over de hoofdlijnen, kortom te veel om op te noemen.

Gisterenavond is gestart met het ophangen van de schitterende lampen in de sporthal die vandaag helemaal omgetoverd wordt tot feestzaal. De mannen van HF Infra zijn met de lampen tot in de nacht bezig geweest en vanochtend stond GSA Facilitaire Diensten al weer om 07.00 voor de deur om de sporthalvloer te voorzien van rood (“mooi rood is niet lelijk”) feesttapijt.

Mooi rood feesttapijt door GSA Facilitaire Diensten

Mooi rood feesttapijt door GSA Facilitaire Diensten

Om 09.00 uur verwachten we de volgende leveranciers/sponsoren en een grote groep vrijwilligers die de sporthal verder zullen aankleden. Gedurende de dag zullen we u op de hoogte houden.