Only Friends in wielerronde van Assendelft

Afgelopen zondag 4 oktober fietsten de kanjers van Only Friends (Cycling) in de Wielerronde van Assendelft. Een geweldige belevenis voor hen!

Wielerronde AssendelftInmiddels was dit al weer de 43e editie van de Wielerronde van Assendelft die jaarlijks wordt gehouden als afsluiting van het criterium-wielerseizoen in Noord Holland. Deze ronde dient ook als officieus NK criterium voor Nieuwelingen en Elite/Belofte. De organisatie van deze spectaculaire en gezellige wielerronde had dit jaar de kinderen en jongeren van de cyclingafdeling van Only Friends uitgenodigd om deel te nemen. Hoe leuk is dat?

Onze kinderen en jongeren werden in de watten gelegd en voor hen was er een heus kinderparcours door het dorp uitgelegd. De bewoners van het dorp waren van tevoren op de hoogte gesteld en moedigden de kinderen hartstochtelijk aan en bij iedere ronde die de kinderen reden werd het steeds drukker. Bij de wedstrijd werd de tijd officieel bijgehouden door de KNWU (= Koninklijke Nederlandse Wieler Unie) en uiteindelijk, zoals gebruikelijk bij onze club, waren alle kids winnaars! Ze mochten dan ook allemaal op het podium verschijnen voor een medaille en daarna werden ze uitgenodigd voor een ritje in een oldtimer over het wielerparcours.Wielerronde Assendelft

Al met al een zeer geslaagde en gezellige dag en hierbij bedanken we de organisatie van de Wielerronde van Assendelft dan ook hartelijk! Graag tot volgend jaar.