Only Friends kan niet zonder haar vrijwilligers

Only Friends draait op vrijwilligers en we hebben er maar liefst 250. Hoe mooi is dat!

Vandaag 7 december is het de ‘Nationale Vrijwilligersdag’ en staat Nederland stil bij al het vrijwilligerswerk dat gedaan wordt. Nagenoeg alle (sport-) clubs en vele organisaties kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ook Only Friends niet. Daarom zijn we blij en trots op onze ca 250 vrijwilligers die zich onder het mom van “vrijwillig is niet vrijblijvend” inzetten om het voor sporters met een beperking mogelijk te maken om te sporten.

Niet alleen zetten zich in bij het sporten zelf maar ook achter de schermen bij ICT, ledenadministratie, social media, diverse klussen etc etc. Hoe gaaf is dat?

Bij Only Friends maken we geen onderscheid in vrijwilligers want ook voor hen geldt ” Je bent goed zoals je bent!” Wat dit jaar wel erg jammer is, is dat het jaarlijkse grootse en gezellige vrijwilligersfeest niet door kon gaan. We beloven dat als het weer kan en mag, we volgend jaar weer groots gaan uitpakken!

Voor dit moment: lieve vrijwilligers DANK DANK DANK voor al jullie inzet dat Only Friends nog meer bijzonder maakt dan dat we al zijn! Op naar nog vele mooie jaren. For ever Friends!