Only Friends boek (2e editie) is uit en te koop

In 2015, het jubileumjaar van Only Friends (15 jarig bestaan) kwam het eerste boek uit over het wel en wee van onze mooie club. Kortgeleden kwam de 2e editie uit. Hoe gaaf is dat?

Mark Bak keurt de proef goed Foto: David Bernard

In het jaar van het 15 jarige bestaan waren onze vrienden Yoeri van den Busken (voormalig Hoofdredacteur van Voetbal International) en Chris Willemsen (schrijver, dichter en ontwerper) bereid om een schitterend boek te maken in het kader van het jubileum. Het boek vond gretig aftrek en was binnen no time uitverkocht. Voor de hand ligt dan om een 2e druk te maken maar in de tussentijd maakten we weer zoveel mooie dingen mee dat we niet gekozen hebben voor een herdruk maar een 2e editie. Vele nieuwe verhalen en foto’s maken onderdeel uit van deze 2e editie.

Onder toeziend oog van Dennis en Yoeri pakt Mark het eerste boek uit

Inmiddels een tijdje geleden was Mark Bak (één van de acht jongetjes waar onze Dennis ooit mee begonnen is in 2000) aanwezig bij drukkerij Hollandridderkerk om onder toeziend oog van de heer Gert-Jan Kok de laatste “proeven” goed te keuren. Nadat het licht op groen was gezet, konden de persen gaan draaien. Daarna moest het boek natuurlijk nog gesneden en gebonden worden. Het eindresultaat is een prachtig boek met schitterende foto’s en een mooi bezit voor iedereen die Only Friends en haar Friendship Sports Centre een warm hart toedraagt.

Kort geleden werd onder het genot van een borrel met de eerste kopers van het boek (zij hadden ieder 100 exemplaren al op onze Benefit Night gekocht) het eerste boek overhandigd. Onze Dennis gunde schrijver Yoeri van den Busken (Chris Willemsen kon helaas door stakende OV-ambtenaren niet aanwezig zijn) de eer om het eerste boek aan Mark te overhandigen. Zowel Yoeri en Mark maar ook Dennis glommen van oor tot oor.

Het boek is te koop voor €25,00 (incl verzendkosten binnen Nederland) en om het boek te bestellen vult u hieronder het bestelformulier in. Het Only Friends boek 2e editie is onmisbaar in uw boekenkast of op uw leestafel. Ook mooi om cadeau te geven.

 

 

Let op!!

Altijd eerst uw bestelformulier vastleggen VOORDAT u verder gaat

Voor tikkie betaling klik hier –>  Betaling Tikkie.

Zodra uw betaling verwerkt is gaan wij zsm tot uitlevering over.