Nike op het Ronald McDonald Centre

Nike op het Centre

Een delegatie van het wereldwijd bekende sportmerk Nike bracht woensdag 1 februari een bezoek aan het Ronald McDonald Centre Only Friends. Aanleiding was de voorbereiding van een fondsenwervende activiteit voor het Ronald McDonald Centre.

Zestig medewerkers van de HR Afdeling kwamen naar Amsterdam voor een zogenaamde ‘team offsite’, een teambuildingdag buiten het bedrijf. Nike moedigt team offsites als deze zeer aan en vindt het ook belangrijk dat er daarbij wordt geinvesteerd in de maatschappij. Een dag sporten op het Ronald McDonald Centre is onderdeel van het beleid maatschappelijk betrokken ondernemen van Nike.

Nike gelooft in de kracht van sport en in het mogelijk maken van sport voor iedereen, ook voor kinderen met een ziekte of beperking.

De Nike deelnemers hadden de wens om inspiratie op te doen van het positieve werk dat de medewerkers van het Centre en vrijwilligers van Only Friends doen. Dat is goed gelukt. “We hebben hele positieve feedback gekregen van alle Nike HR medewerkers. Iedereen was onder de indruk van de locatie, de betrokkenheid van de medewerkers, de activiteit van zoveel jonge mensen en het enthousiasme van de kinderen en ouders. Een geslaagde dag dus”, aldus Nike HR in een reactie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *